Ydelser

Alle ydelser, bliver produceret på vores værksted i Gludsted, som ligger lidt uden for Ejstrupholm, MDS Stainless er et smedeværksted, som udelukkende har valgt at fokusere. på fremstilling af produkter i rustfrit stål, det betyder at du får den bedst mulige rådgivning, når du skal have fremstillet rustfrie varer, da vi er eksperter på området, og derfor kan du trygt overlade dine opgaver til os.

Automatsvejsning

Vi kan tilbyde Automatisk tig svejsning, med emnevægt op til 250kg, og længder op til 3000mm.

CNC Berarbejdning

Vi kan tilbyde Automatisk tig svejsning, med emnevægt op til 250kg, og længder op til 3000mm.

Endeformning

Vi tilbyder ende formning i rustfri stål max godstykkelse 4mm, og med ende dybde på 300mm.

Rørbukning

Vi udfører rørbukning i rustfri stål, fra Ø10-Ø90mm og op til 6000mm rørlængder, med mange forskellige radier.

Røroptræk

Vi udfører røroptræk i rustfri stål, og med vores eget udviklet optræksystem kan vi tilbyde optræk til særdeles fordelagtige priser.

Svejsning i Rustfrit Stål

Vi kan tilbyde Automatisk tig svejsning, med emnevægt op til 250kg, og længder op til 3000mm.

UNDERLEVERANDØR

Korte leveringstider, hurtig ekspedition og høj kvalitet. Mangler du en underleverandør som kan producere emner i rustfrit stål, har du her fundet det rette sted, vores kompetencer inden for produktion og fremstilling af rustfrie produkter er stor, vi har speciale inden for produktion af komponenter til vindmøller, men kan også lave speciel fremstillede ting til fødevarer branchen, så lige meget hvad du skal have svejst i rustfrit stål kan vi være dig behjælpelig.MDS Stainless har de helt rigtige faciliteter, til fremstilling af emner i rustfrit stål.

Mangler du en underleverandør som kan arbejde effektivt og hurtigt, så er vi de helt rigtige, vores store styrke er at der ikke er ret langt fra at du kontakter os til produktionen er i gang, vi kan også lave haste opgaver inden for kort tid, så vægter du hurtigt ekspedition, kort leveringstid og høj kvalitet, så får du det her.

MDS Stainless kontakt os

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder